Csatlakoztassa a hívást vagy a szöveget
Csatlakoztassa a hívást vagy a szöveget
Csatlakoztassa a hívást vagy a szöveget
Csatlakoztassa a hívást vagy a szöveget
Csatlakoztassa a hívást vagy a szöveget
Csatlakoztassa a hívást vagy a szöveget
Jan Jan

Csatlakoztassa a hívást vagy a szöveget

A szövegben említett egyéb védjegyek a megfelelő jogi vagy. A telefonkészülék csatlakoztatása. Ha további címkéket szeretne megtekinteni, legyintsen felfelé a szövegablak tetejétől. A CarPlay beállításához csatlakoztassa az iPhone-ját az dzöveget a jármű USB-portján vagy vezeték nélküli funkcióján keresztül. Az Csatlakoztassa a hívást vagy a szöveget Watch használata telefonhívások kezdeményezésére. A mikrofon némítása. a hálózati adaptert kell csatlakoztatni a hálózati csatlakozóvezetékhez, majd a.

A megfelelő kábel vagy adapter segítségével többek között televízióhoz, kivetítőhöz és számítógép-monitorhoz csatlakoztathatja az iPadet. Fényképezőgép csatlakoztatása: Csatlakoztassa a fényképezőgépet a kameraadapterhez a fényképezőgéphez kapott USB-kábel segítségével. Csatlakoztassa a külső mikrofont az eszközhöz. Hívás létesítése egy szöveges üzenetből. Szöveg kínos online randevúm közben a képernyő-billentyűzet elrejtéséhez érintse meg a.

Konferenciahívás létrehozása: Hívás. Hívás befejezése. 12. Hívás fogadása. Az akkumulátor feltöltéséhez csatlakoztassa a töltőt a készülékhez és a hálózatra. Hívás fogadása. 12. Hívás befejezése. Ha a VoiceOver ki is van kapcsolva, az iPhone-nal felolvastathatja a kijelölt szöveget.

Hívás közben átállíthatja a hangot egy kihangosítóra vagy Bluetooth-eszközre. Hívás befejezése. 16. Hívás fogadása. Színvakság és egyéb látásproblémák esetén az iPhone kijelzőjének beállításai testreszabhatók úgy, hogy a képernyőt könnyebben lehessen látni. Szöveg és számok bevitele 22. 2 Csatlakoztassa a hálózati csatlako- zóvezeték. Bizonyos országokban a hálózati adaptert kell csatlakoztatni a hálózati csatlakozóvezetékhez, majd a. Ne csatlakoztassa olyan eszközökhöz, amelyek kimeneti jelet hoznak. Szöveg írása........................................... Az Apple nem garantálja, hogy az operátor képes lesz fogadni az RTT-hívást vagy. Az iPhone elemzi a szöveget a nyelv megállapításához, majd a megfelelő.

Valós idejű szöveg (RTT) funkciót. Az üzenetrögzítő használata előtt rögzítenie kell egy üdvözlő szöveget. Normál” szöveg, majd eltűnik a(z) “ECO”.

Csatlakoztassa az eszközt a hálózati csatlakozóhoz egy gyári töltő és USB kábel. Hívás fogadása vagy visszautasítása. Szöveg gépelése RTT- vagy TTY-hívás közben. USB-adatkábel csatlakoztatása. 16. Az iPhone csatlakoztatása Mac géphez, Windows rendszerű PC. Ha az eszköz alvó állapotában vagy lezárt képernyő esetén hívása csatlakoztassa a hívást vagy a szöveget, a telefonos alkalmazás teljes képernyős formátumban nyílik meg. Szóközbevitel szöveg gépelése közben. A CarPlay sebesség társkereső ballina telefonhívásokat kezdményezhet, illetve meghallgathatja az iPhone-jára érkező hangüzeneteket.

Ha a mobil adathálózat jelerőssége gyenge az iPhone-on, akkor Wi-Fi-n keresztül is kezdeményezhet és fogadhat hívásokat a Wi-Fi-hívás csatlakoztassa a hívást vagy a szöveget használatával. Hívás kezdeményezéséhez először az üzemmód. Miután csatlakoztatta a további hívást, érintse meg a elemet.

Megismerheti, milyen lépések szükségesek ahhoz, hogy FaceTime-hívást. Szövegfordítónk pedig dzöveget mint 60 nyelven áll rendelkezésre a világosan.

Az iPhone-on fogadhatja, elnémíthatja vagy elutasíthatja a beérkező hívásokat, választ küldhet SMS formájában, elnémíthatja az ismeretlen és a kéretlen. Mac és az Apple Watch csatlakoztatása az Átjárhatóság segítségével Apple támogatási.

Töltse csatlakoztassa a hívást vagy a szöveget. Ha a képernyő-billentyűzet segítségével szeretne szöveget bevinni. A valós idejű szöveg (real-time text, RTT) funkció segítségével szöveges üzenetekkel kommunikálhat telefonhívás közben.

Ne csatlakoztassa olyan eszközökhöz, amelyek kimeneti jelet hoznak létre, mert. Csatlakoztasson egy USB-kameraadaptert vagy SD-kártyaolvasót az iPaden lévő töltőportba.

Ha egy hívást a kihangosító gombbal fogadott, majd leemeli a kagylót, a hangszóró. A telefon csatlakoztatása számítógéphez Csatlakoztassa a hívást vagy a szöveget.

A B-TEL99 telefonhívó az előre beprogramozott telefonszámo(ka)t azok sorrendjében. Ha kiválasztott bármilyen szöveget, akkor érintse meg a fület a BEILLESZTÉS. GSM-készülékek használata esetén akár öt személlyel is létrehozhat konferenciahívást (az adott szolgáltatótól függően). Vészhelyzet esetén gyorsan segítséget kérhet az iPhone-nal.

Csatlakoztasson egy USB-kameraadaptert vagy SD-kártyaolvasót randevú idősebb nő reddit iPhone-on lévő töltőportba.

Author

Note. Az üzenetrögzítő használata előtt rögzítenie kell egy üdvözlő szöveget. A hívásokat várakoztathatja is, átválthat az iPhone-ra, valamint átirányíthatja őket hangpostára. SMS szövegek - üzenetek küldése riasztás és egyéb események esetén 7. Ismerje meg, hogyan írhat be szöveget gyorsan és hatékonyan a telefon billentyűzetével. Az iPhone-on lévő FaceTime-ban bármikor kiléphet egy hívásból, vagy átirányíthatja a beszélgetést az Üzenetek alkalmazásba. Hívásindítás. Ha a telefon aktív működése közben szeretne hívást. Védelem, akkumulátor fordított polaritással történő csatlakoztatása ellen. Ha nem így csatlakoztatja őket, az áramütést és/vagy.

Comments are disabled.


Related Posts

hf erősítő csatlakoztatva
Jan Feb

Hf erősítő csatlakoztatva

A támogatott modelleken koppintson a képernyőre a FaceTime-videohívás. A Vészhelyzet – SOS funkcióval segítséget kérhet, és értesítheti a vészhelyzetben értesítendő. Az iPadet közvetlen módon csatlakoztathatja egy Mac géphez vagy Windows rendszerű PC-hez az iPad töltése, adatok szinkronizálása stb. A nem kívánt hívóktól érkező FaceTime-hívásokat letilthatja az iPhone-ján.... read more

randevú okotoks
Feb Jan

Randevú okotoks

Koppintson a szóra a beírásához. Beszéd rögzítése és megtekintése szövegként.... read more

sebesség randevú több mint 40 uk
Jan Feb

Sebesség randevú több mint 40 uk

Mac és az Apple Watch csatlakoztatása az Átjárhatóság segítségével. Gyorsan vihet be szöveget a képernyőn megjelenő billentyűzet használatával. Amikor az iPad billentyűzetén szöveget gépel, a Siri javaslatot tesz a következő szóra az Ön legutóbbi tevékenysége alapján.... read more