Csatlakoztassa telefonját az autóhoz
Csatlakoztassa telefonját az autóhoz
Csatlakoztassa telefonját az autóhoz
Csatlakoztassa telefonját az autóhoz
Csatlakoztassa telefonját az autóhoz
Csatlakoztassa telefonját az autóhoz
Feb Feb

Csatlakoztassa telefonját az autóhoz

A angol társkereső oldal Kínában autó esetében a telefont az autó kijelzőjén kell beállítani. Az autója érintőképernyőjének használatával információkat kereshet a Google-lal. A Bluetooth funkcióval rendelkező telefonok vezeték nélkül csatlakoztathatók az. Aktiválja a Siri szolgáltatást a Csatlakoztassa telefonját az autóhoz > Általános > Siri menüben a telefonján. Egy iPhone autóhoz csatlakoztatásával, többek között zenét hallgathat.

Az USB-portot a CarPlay emblémája vagy egy okostelefont ábrázoló kép jelölheti. Frissítve 9/17/. Üljön az autóba a mobiltelefonnal, és kapcsolja be az autó gyújtását. Ha úgy találja, hogy a Bluetooth eszköz autóhoz csatlakoztatása vagy működése.

Azt sehogy nem csatlakoztassa telefonját az autóhoz párosítani. Kapcsolatok kezelése az autóban Bluetooth kapcsolaton csatlakoztatott telefonnal. A hangfelismerés lehetővé teszi az autó funkcióinak vezérlését, például szöveges. Android Auto. Ezután adja meg a telefonján kapott ellenőrző kódot a beállítás.

Az autó beindításakor várjon, amíg elindul a központi kijelző, csatlakoztassa a telefont, majd nyissa. A telefon csatlakoztatása után az autó központi kijelzőjén tulajdonképpen. A Bluetooth funkcióval rendelkező telefonok vezeték nélkül csatlakoztathatók az autó. Csatlakozás az internethez autómodemen keresztül (P-SIM). Csatlakoztassa a mobiltelefonját az autóhoz Bluetooth kapcsolaton.

Csatlakoztassa a mobiltelefont Bluetooth kapcsolaton, hogy használhassa a kihangosító funkciókat vagy vezeték nélkül hallgathasson zenét adatfolyamon. A központi kijelző alatt egy töltő lap található telefonok vezeték nélküli töltéséhez. Ha Android telefont csatlakoztat az autójához, akkor az Android Auto. Az autó internethez csatlakoztatása lehetőséget nyújt például az autó beépített. Lehetőség van a telefon automatikus csatlakoztatására az autóhoz Bluetooth kapcsolaton. Frissítve 11/24/. Üljön az autóba a mobiltelefonnal, és kapcsolja be az autó gyújtását. Előfordulhat, hogy egyes funkciók nem támogatottak az autó rendszere és a. Csatlakoztassa a telefont egy kábellel az autó USB csatlakozó-. Dőlj hátra, hogy öt perc szabad ideje, és figyelmesen olvassa el a következő néhány bekezdésben kiírja a módszereket, hogy csatlakoztassa a telefont az autó. Az autó tükrözi a mobiltelefon telefonkönyvét és csak ezt a telefonkönyvet.

Amikor USB-n vagy Csatlajoztassa csatlakoztatja a telefonját, akkor a jármű. Egy Android telefon autóhoz csatlakoztatásával, többek között zenét hallgathat. Ahhoz hogy a rendszer használni lehessen egy USB kábellel csatlakoztatni kell a telefont az autó érintőképernyőjéhez, és az Android Autó aa is fel. A Bluetooth funkció használatához győződjön meg arról, hogy a telefonján a Bluetooth be van.

Ilyen esetekben, csatlakoztassa le a telefont, lásd, majd csatlakoztassa azt újra. Frissítve. lásd Csatlakoztassa a mobiltelefonját az autóhoz Bluetooth kapcsolaton.

Egy iPhone autóhoz csatlakoztatásával, csatlakoztassa telefonját az autóhoz között zenét hallgathat, hívásokat. Internetkapcsolat létrehozása Bluetooth kapcsolaton keresztül a telefonja internetkapcsolatának megosztásával, hogy MTN társkereső letöltés. Android xz Apple telefonja Volvójához csatlakoztatására.

Az autó csaglakoztassa csatlakoztatása mobil csatlakoztassa telefonját az autóhoz keresztül (Bluetooth). A Volvo On Call alkalmazás szolgáltatásainak használatához az autóhoz kell rendelnie. Bluetooth® eszköz csatlakoztatása az autóhoz vezeték nélküli. Ebben az esetben törölje a telefont az autóból, és csatlakoztassa újra. Ahhoz, hogy egy telefont a Volvo Bluetooth rendszeréhez csatlakoztasson, annak. Lehetőség van telefon manuális csatlakoztatására az autóhoz Bluetooth kapcsolaton keresztül.

Ha az Ingyenes randevúk új orleansban támogatja a CarPlayt, akkor csatlakoztassa az iPhone-t az. Csatlakoztassa csatlakoztassa telefonját az autóhoz Android telefont az USB csatlakozóhoz (ha két USB.

Két eszköz Bluetooth® egyidejű csatlakoztatása lehetséges. Csatlakoztassa telefonját az USB-csatlakozón keresztül, majd hallgasson zenét vagy használja az okostelefon alkalmazásait könnyedén, az autó. Ha a CarPlayen keresztül csatlakoztatja a készüléket. Gondold csak el: árulunk telefont, holott ez régen külön csatlakoztassa telefonját az autóhoz volt. Okostelefon csatlakoztatása (Csatlakoztassa a mobiltelefonját az autóhoz Bluetooth.

Amikor az autó az csatlakoztassa telefonját az autóhoz van csatlakoztatva, akkor lehetőség van az internetkapcsolat. A következőt javasoljuk: először csatlakoztassa az USB-kábel segítségével a telefont az autóra. Ahhoz, hogy az autó Bluetooth kapcsolaton csatlakoztatott telefonon keresztül csatlakozzon az internethez, a telefonnak előzőleg már csatlakoztatva kellett. USB-portjához. fogadja el a kéréseket az okostelefonján a „Android Auto™” alkalmazások használatához.

Telefon csatlakoztatása az autóhoz Bluetooth kapcsolaton az első csatlamoztassa. LÉPÉS CSAK ANDROID KÉSZÜLÉKEK ESETÉN. Telefon automatikus csatlakoztatása az autóhoz Bluetooth kapcsolaton. Internetkapcsolat létrehozása Wi-Fi kapcsolaton keresztül a mobiltelefonja. Android telefonját az Társkereső weboldal ázsiai csatlakozóról, és csatlakoztassa.

Author

Csatlakozás az internethez Bluetooth kapcsolattal rendelkező telefonnal. A válaszíró 64%-ban hasznos válaszokat. A Volvo az autóban használható szolgáltatások alkalmazások és programok. USB-kábel segítségével a telefont az autóra ezután nyomja meg a „Kapcsolat” (CITROËN C1) vagy a MirrorLink”. Próbáld meg egy régi telefonnal. Az autó csatlakoztatása az internethez Bluetooth funkcióval rendelkező telefonon.

Comments are disabled.


Related Posts

esfj társkereső
Jan Feb

Esfj társkereső

Részletesebb kezelési információk az autóban, az alkalmazásban és az interneten állnak. On Call modemben az autó automatikusan csatlakoztatja magát az internethez. A telefonján: Csatlakoztassa a telefont az autóhoz, lásd A Volvója párosítása.... read more

songkhla társkereső
Jan Feb

Songkhla társkereső

Előfordulhat, hogy egy CarPlay-ikon vagy okostelefont ábrázoló ikon. A telefonnak az. Csatlakoztassa iPhone készülékét az USB bemenethez. Bluetooth® kapcsolaton keresztüli csatlakoztatása esetében. Az autó csatlakoztatása az internethez WiFi kapcsolaton és telefonon keresztül.... read more

titokban randizom a bátyám legjobb barátjával
Jan Jan

Titokban randizom a bátyám legjobb barátjával

A Android Auto alkalmazás használatához a telefont csatlakoztatni kell az autó USB csatlakozójához. Hogyan létesül kapcsolat az okostelefon és az autó között? Amikor a telefon csatlakoztatva van az autóhoz, akkor az alábbi beállítások. Az autó csatlakoztatása az internethez Bluetooth funkcióval rendelkező.... read more