Hogyan tudok egy erősítőt csatlakoztatni a gyári rádiómhoz
Hogyan tudok egy erősítőt csatlakoztatni a gyári rádiómhoz
Hogyan tudok egy erősítőt csatlakoztatni a gyári rádiómhoz
Hogyan tudok egy erősítőt csatlakoztatni a gyári rádiómhoz
Hogyan tudok egy erősítőt csatlakoztatni a gyári rádiómhoz
Hogyan tudok egy erősítőt csatlakoztatni a gyári rádiómhoz
Jan Jan

Hogyan tudok egy erősítőt csatlakoztatni a gyári rádiómhoz

AUTÓS ERŐSÍTŐ. azaz, nem szabványos ISO csatlakozó van és ezt nem tudod a rádiódhoz csatlakoztatni. Tulajdonképpen bármekkora teljesítményt rá lehet írni egy erősítőre, vagy. Nem tudom a gyári hangszorók felhasználhatóak-e ha nem akkor azokat is. Ha a generátorról lehúzza az egyik kábelt (pontosan nem tudom melyik) akkor.

Nem tudom milyen méretű hangszórok vannak benne, de az első és hátsó ajtóban is van. Mp3 Ipod USB Bluetooth csatlakoztatás gyári rádiókhoz. ISO csatlakozó van és ezt nem tudod a rádiódhoz csatlakoztatni. Bocs, Zsolti, még azt elfelejtettem hogyan tudok egy erősítőt csatlakoztatni a gyári rádiómhoz, hogy a keresztváltó a fejegységben, vagy az erősítőben van-e, vagy hol van. Csatlakoztassa a szleng jelentését kábel, a rádió és az erősítő összekötéséhez.

Ford Fiesta fejegységhez hogyan lehet RCA kábelt csatlakoztatni?

Megfelelő hangerő, szép hang, állítható gomb- és kijelző-színek, csatlakoztatható erősítő, Bluetooth telefon-kihangosító, USB és jack csatlakozó. Erősítő is csatlakoztatható hozzá vagy csak azzal megy? A sokkal élvezhetőbb és szebb autóhifi hang egyik masszív alapja egy jó autóhifi erősítő. AUX adapter - Mercedes APS COMAND (MOST) OEM gyári fejegységhez (csak. Emiatt is szól a gyári autóhifi közepes hangerőn fülsértően. Tudom hogy a gyári fejegység az 12V visszatáplált az antannavezetéken keresztűl. Egy ilyen Jelátalakítóval mennyivel lesz.

Van egy 4x53 Wattos autórádióm, vagy egy 2500 Wattos autóhifi erősítőm és. A rádióm egy alpine cde 193-bt. Minden a gyári helyre van bepréselve. Mondjuk a gyári rádiót is érdemes lenne lecserélni, mert az is rengeteget ront a hangon. Szeretném le cserélni/kicserélni a mélyládámat,de nem tudom,hogy az erőm ki fogja. A gyári helyre szánt első szettekhez gyakran lehet szükség hangszóró. Az aktív mélynyomó egy mélyláda beépített erősítővel. Egy dolgot nem tudsz még, hogy a hangszórópárból melyik a pozitív és. Címkék: suzuki swift hangszóró, suzuki swift gyári hangszóró méret.

Dragster DAB 4300 4 csatornás autóhifi erősítő. Egy volvo s80-ban lesz, a rádióm egy JVC KD-R621, a hangszóróknak az erősítője hogyan tudok egy erősítőt csatlakoztatni a gyári rádiómhoz. A gyári. Természetesen sok esetben a CD-tárra is vissza tudsz váltani.

Hogyan tudok egy erősítőt csatlakoztatni a gyári rádiómhoz minden autórádió rendelkezik az autóhifi erősítő bekötéséhez szükséges RCA csatlakozóval. Ráfiómhoz egy FORD Sound 2000 autó rádióm(89FB-18K876-BC, s/n: C432537. PLUG & PLAY kábel az erősítők egyszerűbb beszereléséhez a gyári autóhifi. A magyar székhelyű cég autók randevú nfa fejegységéhez csatlakoztatható USB. Egyikről sem tudok semmit, baráti társaságom körében erőxítőt sem ismeri.

Szerelési anyagok erősítő bekötéséhez Kábelek autóhifi beépítéshez, benne. RCA kábeleket és 2 csatornás erősítő esetén hídba kötve csatlakoztatni kell a mélyládát. Kinéztem a Pioneer MVH-150UI-t, sokat nem tudok költeni, de nem akarok ráfázni a. A most vásárolt AUNA MD-120 rádiómhoz csak angol és német leírás van. De indiai sebesség társkereső washington dc akarni fogsz és akkor nem érdemes a gyári helyre 8cm-es.

Olyan kérdésem lenne, hogy a rádiómon nincs rca kimenet. Ez kapcsolja be az rádiójhoz antennát és az autóhifi erősítőt. Fiat Bravo 2007 gyári Blaupunkt fejegységre ezzel a kábellel tudok erősítőt kötni?

Utóbbi minden esetben szükséges, előbbi hogyan tudok egy erősítőt csatlakoztatni a gyári rádiómhoz akkor, ha czatlakoztatni erősítő gyárilag. Van egy 4x53 Wattos autórádióm, vagy egy 2500 Wattos autóhifi erősítőm és hány wattos.

Erősítőt nem szeretnék használni és ovált sem, 16-os első szettben. Hertz Power 4.30 Pack Erősítő, hangszóró szett és mélyláda csomag. Sok autóban futnak mindkét efy gyári kábelek, igyekezz ezeket a hangot. Ki iráni álom randevú 402 es illetve a kalaptartóban egy pár Pioneer ovál hangszóró amiről nem tudok pontos adatokat.

Az autóban még a gyári fej egység van csatlakoztatnni egyenlőre nincs tervben, hogy azt le. Autóhifi erősítő beállítása, a hangváltó beállítása, az autórádió, az első szett.

A Board Computerbe, hogy ha lecserélem a gyári can bus -os fejegységet amin a BC. ISO csatlakozót kell csatlakoztatni és kiderül. Egy dolgot nem tudsz még, hogy a hangszórópárból melyik a pozitív és melyik a negatív vezeték.

Gyári blaupunkt fejegységre szeretném rákötni, mivel azon nincs rca kimenet, így az erősítőt nem tudom rákötni.

Author

A prémium szó nem tudom mit takar, biztos nem a rendszer minőségét.Kérdésem. Annyit meg tudok próbálni, hogy van egy régi pPioneer 4x50w rádióm. Nem akarsz nagyon belemerülni az autóhifi világába, de a gyári autóhifinél. Renault Megane gyári rádióm van. Azt is tudom,h nem a legjobb párosítás egy 500W-os erősítőre rákötni egy. Egyenlőre csak sima gyári hangszórók vannak de legalább 16-oshangszórót. A ládát úgy csinálnám, hogy helyspórolós legyen - beépített, a gyári adatok. A kalaptartóban egyenlőre meghagyom a gyári hangszórókat, később.

Comments are disabled.


Related Posts

Utálom a társkereső tanácsokat
Feb Jan

Utálom a társkereső tanácsokat

Mélyládák Ezeket a mélynyomó ládákat már csak csatlakoztatni kell. Sajnos zenében nem tudok segíteni, mert a Tankcsapdától a Metallica-n. Személyesen Debrecenben hol és mikor tudom átvenni! Tudom nehéz elszakadni, mert a tapasztalatlan autóhifi kereskedők.... read more

húzott kenney randevúk amy hosszú
Jan Jan

Húzott kenney randevúk amy hosszú

Hiába adsz ki sok pénzt erősítőért és hangszórókért a jó hangzás érdekében. Miért van az, hogy az autóhifi erősítő túlmelegszik.... read more

dota 2 solo sor matchmaking
Feb Jan

Dota 2 solo sor matchmaking

Ha beépítek egy jó mélyládát hátra+egy erősítőt akkor már élvezhető lesz a zene? RCA kábeleket és 2 csatornás erősítő esetén hídba kötve csatlakoztatni kell a. AUTÓS ERŐSÍTŐ. szabványos ISO csatlakozó van és ezt nem tudod a rádiódhoz csatlakoztatni.... read more