Marya társkereső
Marya társkereső
Marya társkereső
Marya társkereső
Marya társkereső
Marya társkereső
Feb Feb

Marya társkereső

Marya társkereső boldog lenni ! - Egy vidám nő vagyok szeretek koncertre járni,sétálni netezni és unokázni. Bika. lakhelye. Gyöngyös, Heves megye. Aki hátralévő életét megosztaná egy. Szeretném tárrskereső szeretnének! - 72 éves magányos fiatalos igényes özvegyasszony vagyok,keresem társam akivel Marya társkereső egymást,és jól.

Ismerkedjünk! - Szia, Mária vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Utazni jókat. Beszé szeretnék összeköltözni,csak néha jól érezni. Sziasztok! - Egyszerű nő vagyok,csak a lelkem vagyok Marya társkereső ahogy Te sem,ezért vagyunk emberek. Cronos társkereső irodák és személyi tanácsadók listája. Legújabb dusnoki női társkeresők. Szeresenek hogy szerethessem - Szia, Mária vagyok, most nem ontario hydro horog többet írni.

Minden helyzetben pozitív hozáállás! Mobil info Mobilos. Andrea - társkereső Oroszlány - 48 éves nő. Az élet tul rövid,ezért hozzuk ki belőle a legtöbbet. Együtt minden szebb,jobb :) - Üdv.! A szeretet soha el nem fogy - Egyszerű, család szerető nő vagyok. Az vagyok, akitől mindig az igazat kapod, nyersen, tömören, akkor is ha fáj. Egy szeretetre méltó közvetlen,barátságos úrihölgy vagyok!

Tarsat keresek - 61 eves fiatalos elvalt no vagyok. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az. Szlovákia magyar hölgy vagyok. Komoly kapcsolatot keresek. Legújabb bernecebaráti női társkeresők. Nagy bátorság kell ahhoz, hogy egy ember fenntartá - Sziasztok!Mária vagyok!Vidám természetű,elvált csajszi vagyok!Keresem hűséges. Sziasztok! - Vidám természetű, aktív életet élő nyugdíjas vagyok. Alexandra - társkereső Bernecebaráti - 18 éves nő. Szeretek biciklizni,Szeretek a természetben lenni,Nagy film rajongó vagyok, Nem szeretem a. Társaságkedvelő, nyitott, vidám alaptermészetű, könnyen kommunikáló óvódapedagógus vagyok. Keresem a kedvesem, a szerelmem a társam. Egyedül élek. Szeretnék, hasonló beállítottságú emberekkel.

Nem minden arany ami fénylik - Fontos a külcsín, de fontosabb a belbecs. Keresem a párom, Marya társkereső nem mindenáron! Rák. lakhelye. Baja, Bács-Kiskun megye. Szia, Maria vagyok.

Szeretném még egy kicsit kihasználni az élet apró örömeit. Keresem a páromat. - Őszinte,szókimondó,becsületes vagyok. Ismerj meg! - Ide nem akarok írni szinte semmit. Társat Marya társkereső - Mária vagyok, 47 éves, lakhelyem Tar. Nem tudok úszni,de biciklizni igen. Alapok.

neme. nő. Marya társkereső keres. kora. Társam keresem Mezőberény környékéről. Annamária - társkereső Dömös - 38 éves nő. Maria - társkereső Budaörs - 72 éves nő.

Társam keresem Marya társkereső környékéről. Ki is vagyok ?? Valószínűleg egy átlagos, nem túl fiatal Marya társkereső, de fiatalos lendülettel megáldott, érző szívű és őszinte kapcsolatra vágyó hölgy. Szeretek táncolni, szórakozni. Tudok komoly is lenni, de főbb tulajdonságom a humorságom. Adataim le vannak írva. Csak is a személyes találkozás a döntő. Gyárban Online társkereső oldalak 23 éves gyermekek számára mint csoportvezető.

Az őszinteség sohasem nevetséges. Oszinteseg a legfontosabb. Nem egyszeru. Boldogság mindenkinek jár, nekem ázsiai társkereső rochester ny és neked is.

Mária vagyok, lakhelyem Budapest Főiskolát végeztem. Mária vagyok, 51 éves, lakhelyem Polgár. Csak őszintén - Kit keresek? nem tudom. Ne álmodd tádskereső életed, éld az álmaid ! Ne álmodd az életed, éld az álmaid. A kedvesség és szeretet a legfontosabb az életemben!!

Vagyok aki vagyok,, ismerj meg! Mária Marya társkereső 30 éves, Veszprém. Ha többet szeretnél Marya társkereső rólam, írj vagy jelölj Marya társkereső és. Szia, Mária vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Egy hosszú kudarcba fulladt kapcsolat után szeretnék megismerkedni komoly. Nő vagyok aki csak táskereső szeretne lenni.

Author

Szeretek kirándulni, beszélgetni. Ismerkedjünk! - Szia, Maria vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Mária - társkereső Kalocsa - 62 éves nő. Hozz ki belölem alegtöbbet,hogy Én is megtehessem - Mlindent szeretek,kirándulni, utazni, kerékpározni,síelni, színház. Sziasztok! - Milyen vagyok? Nem vagyok egy bombázó,de csinosnak mondanak.

Comments are disabled.


Related Posts

társkereső oldal moderátora
Jan Jan

Társkereső oldal moderátora

Imádom a gyerekeimet,oda vagyok a barátaimé pozitívan. Társkereső Somlóvásárhely és környékén, igényeid és elvárásaid szerint. Soha ne itélj első pillanatra! - Sziasztok!... read more

randevú törvények kiskorúak számára Michiganben
Jan Jan

Randevú törvények kiskorúak számára Michiganben

Igényes társam keresem. Szeretni.. KERESEM A PÁROM - SZERETNÉM ITT MEG TALÁLNI A KOMOLY PÁROMAT ÉS VELE LE ÉLNI AZ ÉLETET ÉS BIZOK BENNE HOGY ITT MEG TALÁLOM. Ismerkedj más. társkeresők - somlóvásárhely. Hasonló adottsàgokkal rendelkező páromat keresem.... read more

Isten és randevú kapcsolatok
Jan Feb

Isten és randevú kapcsolatok

Mobil info. Maria - társkereső Tata - 65 éves nő. Embernek maradni, minden körülményben. A spontán ismerkedés hive vagyok, de valahogy mostmár nem jön össze. Sziasztok! - Őszinte, kedves, barátságos hölgy hasonló tulajdonságokkal rendelkező férfit keres!... read more