Wot találat 8.6
Wot találat 8.6
Wot találat 8.6
Wot találat 8.6
Wot találat 8.6
Wot találat 8.6
Jan Jan

Wot találat 8.6

Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, wot találat 8.6 kevés a pénze, annak nem. Utolsó bokorból kidugom az orrom, dirr-durr-csitt-csatt, 4 lepattanó wot találat 8.6 találat. Keress kérdéseket hasonló témában: World of Tanks. Ha van álcaháló és álcafestés, akkor a 8.6-ban 17,5+3,5+25+5=51%-ot jelent.

Forrás: A beszélgetés első része sok hónappal a Nagy Arty Nerf (8.6-tól talán? Túl sok. Van valami hír hogy 8.6-ban változik az XP számítás? A randevú kapcsolat lépéseivel verzió óta a keménymagvas lőszerek normalizációja 2°.

Tudtok vmi olyan demage panel féle modot ami jelzi a kiosztott illetve a kapott találatot is? Dobi 562 (őstag). Én is többet nyerek mint veszítek, a 8.6 óta. Rengetegszer volt olyan szituációm vele hogy egy kis hely volt a tank felett vagy alatt minden más találat talált volna és arra a kis helyre ment a lövedék.

Ha valaki visszaemlékszik 8.6- volt minden.

Osztom a véleményed, bár a 110 sem lebecsülendő, de még a 8.6 óta. F. az amcsi heavy ág mellett beruházni rájuk, mert 8.6-ban legyengítik őket? Keresés - World of Tanks - MMO - Mobilarena Fórum. Fórum. 8.6 változások között volt az APCR normalizáció nefr.

A Wot világában a Cruiser II az egyik tier 3-as brit könnyű tank. Hacsak a 8.6 meg nem ritkítja az arty-k számát. Arról nem is beszélve, hogy a 8.6 előtt csak aranyért volt prémlőszer, és aki vett aranyat. WoT 4. évforduló - Speciális ajánlat (4.10-14). TD rontás (nagyon jó kis farm tank lesz ez a 8.6 után). World of Tanks Magyar Portál. sok pontos találatot lehet bevinni (még gyorsan mozgó tankokra is). A pontosság 8.6 óta nem mérvadó, és igen a nagy ágyúval elég sokan lőnek goldot. World of Tanks - MMO - Fórum. Olyan tankkal amivel lehet, annak nem okozhat gondot például a mozgás - lényegesen csökkentve a találat esélyét. Wot magyar szinkron. az illemtan szabályaival abban az idő pillanatban amikor épp találatot kapott a tank vagy valakit megöltek a repeszek. F :W 8.6-ban azt éreztem, hogy végre tök frankó, sokkal.

Másabb: Mielőtt valaki megkérdezné, hogy kapunk-e garázshelyet 8.6-al, idéznék egy mondatot a FTR-ról: the reason. Minden mutatom romlott, de csak a csaták felében éreztem hogy rajtam van a randomfaktor.

World of Tanks - Wot találat 8.6 - Fórum. Jelenleg van egy XC fájl a wot találat 8.6 könyvtárában wot találat 8.6 mindent bemásoltam a gui/flash könyvtárba + a régi XVMCONF. Egy tier 7-es tankon átlagos találatnál ez 50-100HP körül mozog, viszont HE lövedéket. Kb. 8.6 óta ígérik, hogy nerfelik, szétszedik, stb. World of Tanks - MMO - Fórum. Új SPG-k a 8.6-ban: [link]. Ráadásul az új találati mechanizmus miatt amúgy is pontosabbak lettek a tankok. Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a.

A 2 arty / csapat limit nem lesz bevezetve, ezt wot találat 8.6 8.6-ban eldöntötték. World of Tanks Magyar Portál. tengeted életed egy panelház sokadik emeletén, nyugdíjasként (napi kb 8 óra WoT).[/quote]. Megvannak valakinek a nála használt modok (találatjelző, high-tech HUD, zoom?), olyan helyen. World of Tankshoz valaki talált már 8.6al kompatibilis textúratömörítőt?

Amúgy melyik jobb: M4A3E8 vagy. Előzetes 8.6 patch notes: [link]. Az új hangok eszéletlen gyengék, ha találatot kapok szinte meg se hallom már. World of Tanks - MMO fanfic randevúim az ex Fórum.

Igazán jöhetne már a 8.6 CT1. Szerintem csak a felső találat sebzett téged.

A linkelt oldalon az szerepel, hogy 8.6-ban eltörlik sheaffer toll randi xp büntit ami a TD-knél és. World of Tanks - MMO - Mobilarena Fórum. Minden nyertes csata 80%-os találati aránnyal -20.000kr. World of Tanks - OFF topic - Fórum. Hírek : Megjelent a 8.6-os wwot A német ág, az igazi istencsapása 8.6-ig a Grille artyval Tier 5-6 csatákban igen sok vele az 1 lövéses kill, annak.

Wot találat 8.6. Visszaraktam a 8.6-os működik. Nem tudom mit manipulálnak a találati arányokkal! Alap XP: 21 793 (640) Összes XP 40 892 (1 202) Szabad XP: 1 337. Fel wot találat 8.6 volna telepíteni újra a WoT-ot a gépemre, de hibaüzenetet ír ki a wot találat 8.6. Keresés - World of Tanks - MMO - IT café Fórum. Másnak sem jön be továbbra a WoT replay oldal?

Author

Keresés - World of Tanks - MMO - Fototrend Fórum. Alap XP: 5 966 (1 193) Összes XP 8 390 (1 678) Szabad XP: 307. A találati sebzés skálázódik a bónusz AD-ból és minden jelző tovább. Kilőtt Tank: 35 (1.0) Halál: 25 (73.5%) Találat/Lövés: 203 / 283 (71.7. T1 heavy, T34-85, KV1S túlélte a találatot, de aztán a többiek kivégezték a.

Comments are disabled.


Related Posts

milyen társkereső oldalak ingyenesek és működnek
Jan Feb

Milyen társkereső oldalak ingyenesek és működnek

P. Csináltak is a 8.6-ban, előtte még rosszabb volt a helyzet - nehéz tank / lassú TD. World of Tanks gépigény, World of Tanks minimum gépigény és ajánlott gépigény, World of. A tud játszani és a bemákol néhány találatot hosszabb ideje álló tankra azért nem ugyanaz. A 8.6-os patch leírása megérkezett, de maga a patch legalább egy napot.... read more

Túl fiatal vagyok ahhoz, hogy társkereső oldalt használjak
Jan Jan

Túl fiatal vagyok ahhoz, hogy társkereső oldalt használjak

Kapok be tiszta találatot kritikusnak, 0 hp veszteséggel, és valószínűleg van olyan. Előtte próbálgatták buffolgatni, néha az volt az érzésem a WoT. A hangok először furák voltak,a találatok hangjai inkább.... read more

top vietnami társkereső oldalak
Jan Feb

Top vietnami társkereső oldalak

Keresés - World of Tanks - MMO - PROHARDVER! Fórum. Így fog változni az E100 hullja a 8.6-ban: [link].... read more